Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 30

Kategori: Stammen Icylake


Apricot sket väl i sin mamma. Nu skulle hon ut på nya onda äventyr! Hon drog en stor gäspning åt scenariot som fortfarande pågick. "Men han har ju dött nu. Skaffa er ett liv istället och skit i idioten".

Hon åkte direkt vidare till tatueringsstudion och skaffade en tatuering på bröstet. Tyvärr var jag, skaparen, dålig och hann inte fota.



Det är med andra ord Apple som kommer föra stammen Icylake vidare! En ond alien med ögon svarta som kol. Hon var fortfarande tonåring, men planerna för framtiden var storslagna. Till att börja med fick hon äntligen ha sitt eget rum. Skit i Xeep, det här kunde inte bli bättre!



Senare mot kvällen såg Apple att hennes mor inte låg kvar på hallgolvet. Hon gick ut till den vackra sjö de nyligen ordnat och såg Olive stå och fiska.

"Mår du... okej?" "Ja Apple. Det finns väl inte så mycket att säga. Jag älskade verkligen Xeep. Men han bedrog mig, och sen dog han."


Men visst var Olive i sorg. Det kunde hon inte förneka. Hon sökte tröst i alla hennes växter. Att gå till jobbet orkade hon inte med. Xeep hade dragit in mest pengar, och nu verkade det mest bara stå stilla.



Apple, som fokuserat på skolan framför jobb, fick ta och skaffa ett deltidsjobb. De sökte försökspersoner av alien-karaktär till Olives jobb. Apple antog att det fick duga. Egentligen hade hon siktet inställt på ondskefulla saker. Hon ville ju vara den som testade saker på andra... HEMSKA saker på andra!



Så en kväll efter jobbet blev Apples ondskefulla begär för stort. Hon blev mäkta imponerad av sina starka krafter och sprang för att skydda sig själv. Hela tomten lystes upp och ett fantastiskt dån hördes över hela byn.


 
Sedan blev det tyst, tills allting började brinna.


Kommentera inlägget här: