Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 24

Kategori: Stammen Icylake

 
Här var det folk! Är det verkligen Olive Icylakes hem vi skådar? Jo det är det minsann. Ikväll är det festligheter så det räcker och blir över. Men det är kallt, och simmarna trängs i dörren.


Det var egentligen tänkt att Olive och Xeep skulle ha sin bröllopsfest. De förlovade sig samma dag och bestämde sig för att gifta sig direkt! Något som inte hade slagit dem var att alla barnen växte upp samma kväll. Först ut var Hawthorne som äntligen skulle bli ungdom och fri.


 
Olive och Xeep skyndade sig innan det var dags för nästa barn. Nu var de äntligen gifta! Bara synd att de flesta gästerna hade hunnit lessna vid det här laget, och antingen gått in i värmen eller åkt hem. Men det var ingen tvekan om att Olive ville gifta sig ute i snön. Hon var lycklig att bröllopet just blev av på vintern.


 
Hawthorne som ungdom! Han visste vad han behövde göra. Han åkte raka på spåret till tatueraren för att få sin stamtatuering på bröstet. Men magen värkte... Han var så nervös. Kunde man inte släppa traditioner, någon gång?


 
Allting gick fint, och efter några timmar av smärta satt den där. Hawthornes val av tatuering! Han var riktigt nöjd. Men även klar under Icylakes tak. Han åkte hem igen, packade en liten väska och åkte iväg. Hawthorne ville verkligen börja på universitet, men först skulle han hitta en liten lya i byn för att samla ihop ännu mer pengar.


 
Där hemma hade ännu någon haft födelsedag. Apricot blev tonåring! Hon inte bara är ond och elak - hon ser så ut. Hon stod länge framför spegeln för att bre på så mycket svart hon kunde. Hon ville inte göra något annat än att avskräcka andra simmar.


Kommentera inlägget här: