Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 22

Kategori: Stammen Icylake


Olive adopterade en ny kattunge! Den gyllene lilla honkatten med mustasch fick heta Cleo. Olive hade ju inte ont om umgänge, men det gjorde lite ont i henne att Apple inte ville ty sig åt henne...
 
 
 
 
Bell sniffade försiktigt på Cleo. En lekkompis var ju inte dumt alls! Fastän större delen av Bells liv redan var förbi.


Xeep tyckte det var lite onödigt med ännu en katt i hemmet. De hade ju redan tre barn. Ja, det var ju bara ett av barnen som var hans, men han hade fortfarande ett ansvar som ny far i familjen. Apple växte så det knakade, och visst blev hon lik sin far. Olives hår verkade dock alla barnen ärva!


 
Olive hade gjort stora framsteg som social sim. Hon bjöd in till halloween-fest! Hon ville dessutom att invånarna skulle lära känna Xeep bättre. Åtminstone sluta bli rädd för honom så fort han åkte runt i byn med sin farkost...



Gästerna hade med sig massor av mat. Familjen Icylake klagade inte! "Mamma, förlåt att jag var så arg på dig... Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna förlåta dig för det du gjorde mot pappa, men jag vet att du bara vill oss väl. Jag hoppas allt löser sig med Apple."


 

Olive log mot sin son och kände sig nästan som en lyckad mor igen.
 Hon visste att det skulle gå bra för Hawthorne. Han var en smart pojke med planer för framtiden. Hon hoppades på att de skulle få mycket kvalitetstid tillsammans innan han lämnade boet. Hon visste att han planerade fullt för studier.



Sent på kvällen efter de flesta gäster gått hem blev Apricot äntligen barn! Hon hade egenskaperna ond, elak och tungsovare. Vem visste vad det skulle bli av henne?


Kommentera inlägget här: