Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 21

Kategori: Stammen Icylake

 
Tillslut kom Olive hem. Hel och ren och med en ny babyflicka! Olive var helt slut. Hon önskade att Apricot skulle växa upp snart så att hon slapp två småbarn med allt vad det innebar, sedan däckade hon i sängen.

 
Xeep och Olive valde att ge henne namnet Apple. Hon var grön, som sin far, och trenden gick genom familjen - barnen skulle heta något ätbart! Frukter, grönsaker eller bär. Xeep var så lycklig över att vara pappa. Han hade inte berättat det för Olive, kanske att hon hade sett att hans bättre dagar snart var över. Han skulle nog inte leva hur länge som helst. Han var gammal, men så lycklig över att han hann bli far.


 
De började ha råd att bygga ut huset. Ett vardagsrum, och en jammnings-plats för Xeep! Jammnings- och jamningsplats. Ni förstår?



Men Olive tyckte det var svårt. Apple var inte som Hawthorne och Apricot hade varit när de var spädbarn. Det var nästan bara Xeep som kunde ta hand om Apple på rätt sätt... Olive kände sig misslyckad. Hon förstod att det fanns en chans att Apple skulle bli en alien. Hon som verkligen trodde hon skulle kunna ta sig an ett alien-barn lätt som en plätt. Kanske var det inte så? 

 
Olive kunde inte sova på nätterna med Apples skärande skrik i sovrummet. Hon var ofta ute och plockade svamp och blommor. 


 
 
Hon försökte dock tänka positivt och ringde ett spännande samtal nästa morgon. "Ja jag lovar att de ska gå bra! Jo vi har det... ganska bra ekonomiskt ställt."


Kommentera inlägget här: