Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 17

Kategori: Stammen Icylake


Olive och Dermot hade haft råd att ordna till i sovrummet. Olive hade alltid önskat sig en fin spegelbyrå. De nya tapeterna var helt fantastiska och såklart var de tvugna att köpa en vagga, igen. Apricot var mycket mindre jobbig än Hawthorne under spädbarnsåren. Det var bra då Dermot behövde sova för att orka upp och jobba, och då Olive var orolig som det var över läget. Dermot tog så lätt på allting. Det var som att hon fortfarande kände sig ensam...


En sen kväll vaknade Hawthorne av att dörrklockan ringde. Mamma och pappa låg däckade i sängen sedan länge, men han var tvungen att kliva upp för att kika ut på vem det var. Det var en alien!! Mamma hade berättat om befolkningen från de olika planeterna, de hon kände till. Hon hade nämnt Alienate några gånger, där det bodde aliens. Hawthorne tänkte sig inte för och bjöd in honom.

 
Olive hade vaknat och skjutsade Hawthorne direkt i säng igen. Men när Olive och mr Alien kom ut hettade det plötsligt till... De hamnade i en vild diskussion om planeterna Isistorm och Alienate, hur de planeterna tidigare var på väg att slås ihop, och om att de verkade ha en gemensam historia som sträckte sig många tusen år tillbaka.

"Oj... Nu har vi stått här halva natten tror jag. Jag måste bara få säga det att, det känns helt fantastisk och bra i hela kroppen att träffa någon som inte är härifrån. Som nästan kommer där jag kommer ifrån. Det känns bra att stå här och dela det med dig..." Olive sa det med en förförisk röst hon inte trodde att hon hade. Tydligen hade de pratat så högt att Hawthorne vaknat i sitt rum igen.


Mr Alien (jag ska ta reda på hans riktiga namn, de är ju så konstiga!) frågade ifall det var okej att han stannade tills det ljusnade? Han var så trött och han reste alltid långt för att komma till Dragon Valley. Trots det så var det värt att komma till byn varje gång. De flesta var så vänliga, och nu hade han fått ännu en anledning att komma hut oftare... 


 
"Hej lilla Apricot. Nej, inte väcka pappa. Han kan vi säkert göra oss av med snart!"



Kommentera inlägget här: