Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 15

Kategori: Stammen Icylake


"Jag håller ett öga på er hela tiden. Våga bara bete dig underligt mot min son!!"
Det hade tagit ett tag för Dermot att tro Olive då hon sa att detta mörka barn var hans son. Men hon förklarade att hon verkligen inte hade varit med någon annan så tidigt sedan hon kom till Sims-planeten överhuvudtaget, och Dermot erkände att han inte hade använt något skydd den natten. Olive visste ingenting om skydd, hon visste bara av egen erfarenhet att man blev gravid om man var för intim med någon!



Dermot frågade om han fick vara hos dem en längre tid, på prov. Han ville vinna tillbaka Olives kärlek. Olive hade egentligen inget att förlora. Hon hade ett hem som behövde fyllas med möbler, hon behövde pengar till mat och Hawthorne var säkert glad över att få lära känna sin far.


 
Efter en lång kväll med långa samtal frågade Dermot om han inte fick spendera natten med henne. Olive hade börjat känna sig trygg med Dermot igen och sa med viss tveksamhet ja. När de väl hade lagt sig kände hon dock att hon inte kunde hålla sig ifrån honom längre.




Morgonen därpå beslöt sig Olive för att Dermot fick flytta in. De båda kände sig så lyckliga och zombie-tragedin var bortglömd. Hawthorne var överlycklig. Han hade redan kommit så bra överens med sin far, och han ville också att mamma skulle vara lycklig!

 

Så nu var de faktiskt en familj. Mamma, pappa, barn. Och katt då förstås. Hushållssysslorna gick mycket snabbare när Harold var med, och det kändes helt enkelt rätt att vara med fadern till sin son. Det kunde väl inte bli så fel?


 

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2014-06-25 | 21:47:20

    Vänta, vänta, vänta! Vem är Harold??

    Svar: Åhnej åhnej, Dermot ska det förstås stå! Ska ändra :)
    Skaparen

Kommentera inlägget här: