Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 95

Kategori: Stammen Icylake


Pear hade börjat åka till stranden för att träna simning. Han ville bli fit och bygga muskler. Han var redan en av de populäraste killarna i skolan och ville göra allt för att impa på alla. Men först och främst tjejerna.


 

Hemma hade Grape vuxit upp från småbarn. Nu var han en vänlig, lätt imponerad grabb med bra humor. Det var jätteskönt och tyst att få plugga ostört i sitt nya rum. Melon och Jamie hade byggt en övervåning där Grape och Kiwi skulle få ha sina rum.


 
 
Nästa kväll hade Pear tagit hem en tjej. Han föredrog att hålla tjejerna på avstånd från hemmet. Det var ju så otroligt pinsamt med frågor... Men Adrianne var något speciellt. Han ville åtminstone visa henne hans rum.




"Grape, gå härifrån!!!!" Pear blev högröd i ansiktet.
"Ni spelar för hög musik. Jag försöker plugga..."
"Men tönt. Du får väl tåla lite musik åtminstone."

Grape suckade och gick iväg. Pear var alltid så sur. Dessutom tyckte Grape visst om musik, men inte sån där dålig popmusik.
 
 


Adrianne hade blivit obekväm och gått hem efter Pears utbrott på Grape. Ja, han kanske blev sur lite väl lätt, men hon behövde väl inte sticka hem för det? Hon hade tyckt han varit taskig mot sin brorsa. Äh, vem brydde sig om honom. Pear sparkade till en trädgårdstomte hårt och mådde genast lite bättre.
 
 


På fredagen hade stammen Icylake halloween-fest. Mormor Pomegranate var där. Melon körde på en enkel utklädnad, en mask. En basspelande älva i mask. Sedan ropade Jamie.


"Kom hit alla! Nu blåser vi ut ljusen för Kiwi!"




Kommentera inlägget här: