Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 83

Kategori: Stammen Icylake

 
Nästa dag bjöd Melon in till poolparty. Hennes gamla pojkvän Roberto var där, bara det att han fortfarande verkade tro att de var tillsammans... Melon orkade inte bry sig om det just nu. Det var en vacker dag och solen värmde! 




Festen höll sig utomhus och i poolen ända in på kvällen. Fler av Melons vänner hade hört talats om det episka poolpartyt och ville komma. Självklart fick dem det! Telefonen bara ringde. Det var inte bara simmarna i Dragon Valley som ville komma på festen, även Baghera kom förbi.




"Men hej Baghera! Vad gör du här? Din son är nog inomhus. Sover på byrån, du vet. Men är ni redan hemma?"

Baghera jamade som svar och Melon visste inte hur hon skulle tolka det.
 
 



Sent på natten efter alla gäster hade gått beställde Melon hem en stoooor pizza. Det var så ljuvligt gott. Melon hade inte smakat pizza än. Ingen annan i familjen hade varit intresserad. Men det var nog det ljuvligaste hon någonsin smakat. Fler pizzor skulle det bli!

 


Nästa morgon var tung. Huvudet... Aj vad det gjorde ont i huvudet. Melon stapplade ut i hallen och kunde knappt stå stadigt, än. Elven kom fram och sträckte på sig och ville leka. 

"Nejdu Elven. Inte idag! Matte har lite för ont i huvudet. Du vet, hon har gjort sådant som små kattungar inte borde göra."

 
 

Hon hade råkat somna på soffan och tittade förskräckt på klockan när hon såg att det blivit så sent. Hon skulle ju på introduktionen till sitt nya jobb!! Med nöd och näppe han hon i tid till teatern där hon skulle studera musik, lyfta saker kring scenen och så. Då såg hon den snygga älvan hon hade pratat med på klubben för några månader sedan.

"Hej! Känner du igen mig? Jobbar du också här?"

Men älvan som hade sagt sig vara så god tittade bort och totalignorerade henne. Vilken stil! 



Kommentera inlägget här: