Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 76

Kategori: Stammen Icylake


En härlig vinterdag! Pomegranate hade aldrig haft ett jobb. Visst, hon pluggade på universitet. Men det var ju mest för upplevelsen och tjejernas skull. Inget yrke hade lockat henne... Hon hade omvänt många simmar till vampyrer, sedan brukade hon fiska för att tjäna in extra stålar! De klarade sig hur bra som helst ändå. 
 

 
Melon hade precis sprungit till skolbussen. Carrot hann inte med. Hon visste att Carrot var omöjlig att väcka till liv på morgonen. Hon visste också att Carrot spenderade de flesta nätter uppe. Det var ju då hon var pigg. Melon var också pigg på natten, men hon hade mycket enklare att klara av ett vanligt liv i dagsljuset än Carrot.




"Carrot!! Nu är det andra morgonen du försover dig den här veckan. Hur tror du det ska gå för dig?! Nu blir det utegångsförbud resten av veckan och HELA helgen!"

"MEN JAG KAN INTE BARA VAKNA SÅDÄR!!!" Carrot röt och betedde sig mer djuriskt än hon trodde att hon kunde. Det fanns ingenting viktigare än hennes sömn. "Du borde väl fatta! Du är ju också vampyr!" 

Men Chloe hade blivit vampyr i vuxen ålder, och sett till att ta brandmanspassen senare på dagen. 


Melon stannade till i parken för att läsa efter skolan. Hon älskade att läsa. Speciellt ute i naturen! Hon försökte alltid utmana sig själv. Att kunna vara ute längre och längre i solen. Hon visste att det var dumt, det var ju ingenting hon kunde vänja bort. Men hon ville så mycket...


 

Melon kom hem lagomt till en festmåltid. Pomegranate sprang glatt fram till henne: "Vi har fest! Ta på dig en klänning och slappna av lite!"


Deras mamma var väldigt impulsiv och älskade fester. Melon älskade också fester! Hon drog på sig sin finaste lila klänning och slog sig ner bredvid sin syster som äcklat håvade i sig maten. "Mamma säger att vi ska äta... Tonårsvampyrer kan ju fortfarande äta mat, och det är dumt om det går till spillo." Carrot dolde en kväljning och berättade som hastigast att hon haft en riktigt dålig dag, innan hon tog med sig en tetra blod och hällde i sig det i smyg inne i badrummet.

 
 

Melon stod och diggade till Chloes spelande. Hon var impad att i alla fall en av hennes mammor var så musikalisk! Sedan såg hon honom gå iväg. Snyggingen. Hon ville så gärna ha en pojkvän! Få sin första kyss...



Kommentera inlägget här: