Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 75

Kategori: Stammen Icylake

 
Melon och Carrot var tighta, trots att de hade så olik syn på vampyrismen. De försökte hjälpa varandra med läxor, killar och allt möjligt. Pomegranate och Chloe hade försökt lyfta fram att det faktikt var helt okej att vara intresserad av tjejer också, men ingen av tvillingarna verkade vara lagda åt det hållet. Som deras mödrar.




Melon älskade att lira gitarr. Hon var så glad att det redan fanns en elgitarr i huset! Så slapp hon tjata till sig en. Både familjen och djuren hade stort tålamod som stod ut med ljudet hela tiden. Inte ville hon spela instängd på deras rum heller. Hon ville spela i det största rummet, som inför en stor publik!


 

Carrot började bli lite irriterad på hennes oväsen.
"Aahh, hon tror att hon ska bli världsberömd rockstjärna och tjäna massa pengar. Jag vill bara slippa lyssna på det hela tiden!!" Hon fortsatte plugga med sin kompis. Åtminstone försökte koncentrera sig.


 

Familjen blev avbruten lite senare då plötsligt Leia födde två små kattungar! Baghera såg stolt och såg på. Han verkade hoppas på att det skulle ha blivit fladdermöss istället.


 
Den nuvarande stammen Icylake var aldrig ovänner ofta, eller länge. Alla blev helt förtjusta av de små lurviga liven och allt var frid och fröjd igen. Leia och Baghera hjälptes åt att tvätta de små och såg riktigt lyckliga ut.




Pomegranate skulle precis gå och lägga sig, men var tvungen att titta in i djurrummet. Där låg Leia med en unge tätt intill och sov. Fanns det något som var mer hjärtskärande! Ja, positivit sett då!


 
Kommentera inlägget här: