Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 53

Kategori: Stammen Icylake

 
Hon stack iväg till tatueraringsstudion så fort de öppnade på måndagsmorgonen. "Jag vill ha något blodigt, eldigt, hett. Kan du fixa det åt mig?"




Pomegranate beundrade sitt nya chestpiece, sin nya grymma tatuering. Nu kände hon att allt var klart här hemma. Stamtatueringen lyste illröd och hon kände sig stolt och mäktig som arvinge och oficiella generation 3. Med hennes heta, blodiga planer skulle stammen Icylake aldrig bli sig lik igen.


 
Hon rusade in i sitt flickrum och tog anslagstestet för universitet. Smart som Pomegranate blivit under åren med alla maxade färdigheter fick hon ett stipendium. Inte för att det egentligen behövdes, stammen Icylake var ganska välbärgade nu. 


 
Hon ringde ett kort samtal till universitetet och fick direkt veta att hon var välkommen att börja inom Medicin och Vetenskap på en gång. Pomegranate kunde inte vara gladare för beskedet och packade snabbt ihop en väska och väntade på flyttbilen. Hon var väl förberedd på hennes äventyr, och de blodbad som väntade. Solen stack i ögonen. Hon suckade och sneglade åt sin mors håll över vaxen. Apple stod där och spelade snäll och duktig mor inför Orion när de vinkade henne adjö.

"Du och jag har oklarade saker att ta itu med. Tro inte jag är blind för vad du planerat åt mig. Kom ihåg att JAG är en vampyr. Försök med så mycket ondska du vill."

 
 
Det var en lång resa, men äntligen var hon framme! Hon var inte bara framme och trött. Hon var törstig. Pomegranate såg en vacker mörkhårig tjej i dörröppningen med en väska. Efter några sliskiga kommentarer var hon som gele i hennes händer. Första blodsugandet var ljuvligt. Hon skulle aldrig glömma Tiffany, som var den första.
 
 


"Hörrni, vi ska infinna oss vid samlingen nu! Massa gratisprylar och grejer!" 


Pomegranate hade placerats i en studentkorridor med både tjejer och killar. Onödigt, tyckte hon. Killar var helt värdelösa. Vad skulle hon göra med dom? Den långa killen med mustasch hade i alla fall informerat korridoren om samlingen, och några snabba vampyr-steg senare var hon framme. Studentkorridoren var väldigt nära lektionssalarna och de fina husen. Hon snodde åt sig några chokladkakor (de kunde hon inte vara utan, vampyrer drack inte bara blod) och började charma in sig hos en tjej hon inte kände igen från hennes egen korridor. 

"Får jag bjuda på en chokladbit snygging?"
 
 
 
Kommentera inlägget här: