Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 45

Kategori: Stammen Icylake

 
Det första Pomegranate gjorde var att rusa till kylen efter blod. Hon hade inte reflekterat så mycket över att hon var vampyr tidigare. Jag menar, hur mycket reflekterar småbarn över saker? Men begäret efter blod var starkt redan nu. I vanliga fall började blodtörsten på allvar mycket senare, det hade Orion berättat.

 
 
Pomegranates rum. Hon sneglade lyckligt mot tavlorna med hundar. Pomegranate älskade hundar! Det fanns i för sig inget djur hon inte tyckte om. 


 
Cleo och Bell lekte med varandra så fort den (o)döda katten var uppe ur urnan. Det spelar väl ingen roll om man leker med en död eller levande katt? Bell hade så roligt med sin trogna vän Cleo att hon stannade utanför urnan långt in på dagen. 



Pineapple tog ett extrajobb i bokhandeln. Ett så lugnt ställe, med massvis av böcker. Kunde inte bli bättre! Pineapple tyckte det var lite väl rörigt hemma. Hon smed helst sina onda planer ifred. Familjen såg på något vis till att störa hennes tankar.
 
 
Familjemiddagarna bestod mest av slurpande. Pineapples arbetspass var nästan alltid belagda middagstid, så Apple satt själv och åt vanlig mat. Vid några tillfällen hade Apple fått för sig att prova blod. Det kanske gjorde henne ännu ondare! Men det var inget i hennes smak. Tyvärr.



"Såja Pomegranate, ta det lugnt med blodet". Orion tittade oroat på sin dotter. Hon kunde lätt klämma i sig 5 tetror blod per dag. Det var inte så att de inte hade råd. Råd var det i för sig inte frågan om. Orion hade haft sina kontakter i många hundra år. En polare på sjukhuset som alltid gömde undan ett förråd åt honom. 

"Jag dricker väl hur mycket blod jag vill! Jag behöver det!!" Men Orion visste att ett vampyrbarn inte behövde så mycket blod. De behövde egentligen inte blod alls tills de blev ungdomar. Han kände att han var tvungen att hålla ett öga på henne för att det inte skulle gå överstyr.


Kommentera inlägget här: