Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 104

Kategori: Stammen Icylake

 
Melon var nästan A-kändis och bland eliten. Hon hade blivit tillfrågad att komma och dansa på den hetaste VIP-baren, för lite mer publicitet och fame. Melon som inte längre var småbarnsmamma spenderade hela tre timmar på det hetaste dansgolvet i stan. Som dessvärre var tomt...


 

Hon var precis på väg hem efter att fötterna börjat värka något så fruktansvärt. Det hjälpte visst inte att vara älva. 


"Wow! Det är du som är Melon Icylake va?! Vi är nyinflyttade här! Snälla signa mitt pass!! Du är bäst!!"




Melon skrattade lite och svarade att självklart skulle hon ge honom sin autograf. Melon kunde inte tacka nej till fans. Som den goda älva hon var ville hon se till att så många som möjligt fick ta del av hennes godhet och hennes rockstjärnestatus. Hon flög glatt hem och kände sig på topp!
 
 


Melon fortsatte att stjäla uppmärksamhet nästa kväll. Från sin egen son! Det var nämligen Grapes födelsedag. Pear var där och verkade också hellre lyssna på sin mammas pianospelande. Jaja, det spelade ingen roll att Pear inte närvarade. Han behövde inte komma hit överhuvudtaget, han var ingen snäll person. En spännis som alltid gick runt i bara kallingar för att visa bringan.
 
 


När det väl var dags att blåsa ut ljusen kom mamma Melon rusandes. Grape tittade spänt på omgivningen och blundande medan förvandlingen skedde. Snabbt gick det. Han tittade sig i spegeln. Han såg verkligen äldre ut. Bra äldre! Han var redo för att möta framtiden!




Efter en natt utan någon sömn alls åkte Grape iväg till studion. Han hade funderat sedan tonåren vad han ville ha på bröstet. Han valde något annorlunda. Något som kändes som han. Grape kunde medge att han blivit riktigt snygg! 



Kommentera inlägget här: